ПСЖ отхвърли оферта от 160 милиона на "Реал" за Мбапе

"Ако иска да напусне, няма да го задържим", каза спортният директор на парижани

25.08.2021 | 17:15 Редактор: Десислава Атанасова
ПСЖ отхвърли оферта от 160 милиона на

"Пари Сен Жермен" отхвърли гръмката оферта на "Реал Мадрид" за Килиан Мбапе, като спортният директор на парижани Леонардо заяви, че предложението от около 160 млн. евро "не е достатъчно" за играч, който те искат "да задържат". 

"Нашата позиция винаги е била да запазим Килиан, да подновим договора му, който изтича следващия юни“, каза бразилецът пред някои медии, включително АФП.

Впоследствие той определи подхода на испанския гранд към световния шампион с Франция като "неуважителен, некоректен и нелегален".  Леонардо добави, че ако 22-годишният Мбапе "иска да напусне, няма да го задържим, но ще напусне или остане по наши усмотрения".

 "Ако даден играч иска да си тръгне, той ще си тръгне. Клубът, проектът, остават над всички. Направихме всичко възможно да го убедим да остане“, каза още бразилецът, съобщава БГНЕС.

ПСЖ плати 180 млн. евро на Монако за нападателя през 2017 и иска той да преподпише с клуба. След пристигането на Лионел Меси в Париж по-рано този месец клубният президент Насер Ал-Хелайфи каза, че Мбапе "няма причина да направи друго" освен да остане.

Френският нападател има един гол и две асистенции в три мача до момента през сезона, като Меси се очаква да дебютира срещу "Реймс" в неделя.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК