Стойчо Младенов: Имаме качествата да победим "Виктория" (Пилзен)

"Червените" ще играят за победа срещу много агресивните чехи

18.08.2021 | 12:04 Редактор: Елеонора Танева

Носителят на купата на България ЦСКА отпътува за Чехия, където утре излиза срещу "Виктория" (Пилзен) в първи плейоф за влизане в груповата фаза на Лига на конференциите.  

"Разузнали сме противника, има детайли, които са впечатляващи като качество. Много балансиран отбор. Надявам се да им противодействаме, а и в офанзивен план да действаме и да нанесем кинжален удар. Имаме способността и качествата да отбележим гол, а защо не и да победим", заяви преди отпътуването треньорът на "червените" Стойчо Младенов. 

"Те са много агресивен и стойностен отбор, няма какво да се лъжем. Към всеки противник се отнасяме с нужното уважение. Знаем силните им страни, много са добри в нападение, при статичните положения. Надявам се да им противодействаме правилно и да извлечем максимума от този мач", каза Младенов. 

"Тибо Вион е с нас. За съжаление, нещата при Мено Кох са зле - отива на операция. Варела продължава да се възстановява. Томас Лам още не е готов и на нивото, на което го искаме", уточни Младенов, цитиран от gol.bg.

"Направили сме програма за него. За септември месец ще е готов наравно с Варела и ще можем да разчитаме на 100% на двамата", добави треньорът.

Снимка: lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК