"Пирин" би убедително ЦСКА 1948 с 4:1

Точни за "орлетата" бяха Станоев, Манолев, Карачанаков и Брахими

14.08.2021 | 08:08 Редактор: Здравко Черкезов

ЦСКА 1948 претърпя поражение в 4-ия кръг на efbet Лига. "Червените" отстъпиха с 1:4 на "Пирин" на ст. "Христо Ботев" в Благоевград.

Голът за тима на Мирослав Миндев отбеляза Ивайло Чочев – трети негов от началото на сезона. Точни за домакините пък бяха Станоев, Манолев, Карачанаков и Брахими.

Двубоят започна вихрено за домакините, след като Станоев напредна по левия фланг на атаката, влезе навътре и със силен изстрел извън наказателното поле изведе "Пирин" напред в 1-вата минута – 1:0.

В средата на първата част Денислав Ангелов влезе мощно в наказателното поле и падна на тревата. Главният рефер посочи точката за изпълнение на дузпа. Впоследствие обаче размисли след консултация с VAR и вдигна жълт картон на Ангелов, предаде gol.bg.

В 30-ата минута дойде вторият гол за "Пирин", дело на Манолев. Офанзивният халф се озова сам срещу капитана на "армейците" Даниел Наумов и го преодоля. Голът обаче сякаш мотивира тима на Мирослав Миндев допълнително, който до края на полувремето няколко пъти застраши вратата на Петров.

Първо удар с глава на Ивайло Чочев след центриране от корнер мина в близост до горната греда на вратата на "орлетата". В 39-ата минута след перфектно центриране на Галин Иванов от пряк свободен удар пък Чочев отново стреля с глава, а Петров прояви страхотен рефлекс и изби в корнер.

В 43-ата минута импулсът в действията на ЦСКА 1948 даде резултат. Съдията отсъди дузпа за игра с ръка в наказателното поле и Чочев реализира безапелационно с премерен изстрел в долния ляв ъгъл на вратаря.

На почивката Георги Русев замени Ангел Бастунов в търсене на още успешни действия в атакуващ план. В 57-мата минута дойде и възможност пред Русев, който опита удар по диагонал от границата на наказателното поле, но в ръцете на Петров. В 66-ата минута Карачанаков беше точен за 3:1 за домакините, а в 89-ата Брахими вкара за 4:1.

Така завърши и срещата на ст. "Христо Ботев". В следващия си мач от 5-ия кръг на efbet Лига ЦСКА 1948 приема "Черно море" в събота (21.08) от 18:45 ч. на Националния стадион "Васил Левски".

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК