Стойчо Младенов: Създават се интриги, за да се внася напрежение в ЦСКА

Аз проблеми с никого не искам да имам. Не съм засягал никого, заяви треньорът

11.08.2021 | 12:04 Редактор: Елеонора Танева
Стойчо Младенов: Създават се интриги, за да се внася напрежение в ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира предстоящия реванш с "Осиек", но не пожела да влиза в полемика след нападките на своя предшественик Любослав Пенев. 

"Най-важното е да отидем в следващия кръг. В ЦСКА спокойствие няма, но футболистите са по-уверени, подобриха самочувствието си. Доста от тях започнаха тренировки. Винаги сме били нащрек, противниците не спят. Разузнаваме се взаимно, защото във футбола изненади, колкото искате", сподели Младенов. 

"Нямам намерение да коментирам каквото и да било. Всеки може да говори, каквото си поиска. Не съм длъжен да давам обяснения, но ще дам яснота около назначаването ми, за да няма интриги, простотии и глупости, които да се говорят с цел да се внася напрежение", заяви Младенов относно думите на Любо Пенев, че не е постъпил мъжки и е проявил лицемерие.

"Винаги съм защитавал българския треньор, отнасял съм се с уважение, ще го направя и днес. Без повече коментари. Каквото имах, казах", заяви Младенов, цитиран от gol.bg.

И добави, че този случай е затворен за него.

"Аз проблеми с никого не искам да имам. Не съм засягал никого. Проявявам уважение към всички. Който иска да помага, да помага. Който не иска, да стои отстрани и да не пречи", завърши Младенов. 

Снимка: lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК