Футболистите на "Левски" застанаха твърдо зад Живко Миланов

Те отрекоха да има раздор в отношенията с наставника на "сините"

03.08.2021 | 16:21 Редактор: Здравко Черкезов
Футболистите на

Футболистите на "Левски" излязоха с декларация, в която категорично отричат за раздор в отношения с наставника на тима Живко Миланов и заявяват, че застават твърдо зад своя треньор и ще направят всичко по силите си, за да прекъснат негативната серия от резултати в началото на сезона.

"Левскари, днес бе публикувана поредната дезинформация по адрес на ПФК "Левски" и в частност футболистите и треньорския щаб на първия тим. Бяха приписани реплики на играчите, които никога не са били изричани, и които насаждат впечатление за разрив в отношенията между наставника Живко Миланов и футболистите. С цялата си отговорност, искаме да кажем, че всички в тима подкрепяме и стоим зад своя треньор, изпълняваме своите задължения и сме пределно мобилизирани да прекъснем негативните резултати, които записахме в първите два мача от първенството. 

За нас тези две загуби са също толкова болезнени, колкото и за всички привърженици, милеещи за "синия" отбор. И ние не по-малко от всички, обичащи "Левски", искаме отборът да се върне на победния път. В никакъв случай няма да се оправдаваме с тежкия период, през който клубът преминава, а ще продължим да работим заедно, за да победим", се казва в декларацията на "сините" футболисти, предаде БНР.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК