Йосиф Миладинов се прибра от Токио: Имам доста работа, за да стигна до големия елит

Следващите цели пред плувеца са централизирана подготовка за следващото Европейски и Световно

02.08.2021 | 17:53 Редактор: Здравко Черкезов

Йосиф Миладинов се върна на родна земя след историческия си успех на Игрите в Токио. Там плувецът ни се класира на финалите на 100 метра бътерфлай. Миладинов сподели за вълнуващите впечатления в Япония, като благодари на всички, които са го подкрепили

"За жалост, не успях да направя това, което искам, но невинаги може да съм на върха, така че след почивката ще съм още по-мотивиран", сподели българският плувец. 

"На финала исках да подобря личното си постижение, но не успях да го направя, така че не съм доволен. Мисля, че имам още доста работа, за да стигна до големия елит. Влязох на финал, което беше страхотно, видях какво е да плуваш с плувци на такова ниво и се надявам на следващата Олимпиада пак да съм там. Трябва да подобря обръщането и старта, там съм много назад", коментира още Миладинов при завръщането си в България.

"Искам да благодаря на всички хора, които бяха до мен, на цяла България, че стана да гледа този финал. След плуванията на нашите плувци имаше някои лоши коментари, които не знам защо бяха, защото сме отишли сме на Олимпиада и искаме да направим нещо добро за България. Следващите ми цели са централизирана подготовка за следващото Европейски и Световно, и след това гледам към Олимпиадата в Париж. Не искам да мисля за класиране в Париж, надявам се всичко да върви по план", каза още плувецът.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК