Братята Цоневи преподписаха с "Левски"

Голяма част от заплатите на настоящите футболисти са изплатени, потвърдиха от клуба

15.07.2021 | 19:50 Редактор: Десислава Атанасова

Оптимистични новини за феновете на "Левски" - братята Борислав и Радослав Цоневи и Адриан Краев подписаха нови договори с клуба.

Днес "Левски" проведе заседание на Управителния и Надзорния съвет, след което изпълнителният директор на "сините" Павел Колев обяви, че от утре вече няма да изпълнява тази длъжност.

Другото важно решение е свързано с името, цветовете и стадиона, които няма да могат да бъдат променяни без изричното съгласие на 9/10 от акционерите на клуба. Общото събрание ще се проведе на 31 август.

В понеделник трябва да стане ясно името на временно изпълняващия длъжността изпълнителен директор. Така ще е до 31 август, когато се очаква да има промени в УС и да бъде избран постоянен шеф. 

Според Павел Колев за първи път от година и половина можем да се обърнем спокойно назад и да кажем, че сме обслужили абсолютни всички споразумения с всички наши бивши футболисти, за да погасим задълженията си към тях.

Голяма част от заплатите на настоящите футболисти са изплатени.

"Все още има малки суми, които трябва да се изчистят, но в никакъв случай не е това, което беше. Няма никаква пречка отборът да започне първенството" каза Колев.

За Колев най-важното нещо е, че "Левски" все още го има.

"Това е истинско чудо и знаете на кого се дължи. Цял свят видя, че привържениците на "Левски" са в състояние да помагат не само от трибуните, но и финансово. Те обаче искат нещо насреща. За мен бъдещето на клуба е добро”, каза вече бившият изпълнителен директор на "Левски". 

Повече вижте в репортажа.

Снимка: ФК "Левски"

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК