Рамос подписва договор за 2 години с ПСЖ, представят го в сряда

Бившият капитан на "Реал" (Мадрид) пристигна в Париж

06.07.2021 | 07:53 Редактор: Искра Ангелова
Рамос подписва договор за 2 години с ПСЖ, представят го в сряда

Бившият капитан на "Реал" (Мадрид) Серхио Рамос пристигна в Париж, където днес трябва да премине медицински тестове преди преминаването му в "Пари Сен Жермен" да бъде обявено официално. 

Вестник "АС" съобщава, че 35-годишният защитник е бил придружаван от брат си и негов агент – Рене Рамос. Още през миналата седмица той постигна споразумение с парижани, с които се очаква да подпише договор за 2 години, след като през последните 16 игра за Кралския клуб, но договорът му не бе подновен. 

Бранителят бе преследван от контузии през последния сезон и пропусна голяма част от мачовете на "Реал" (Мадрид), а това вероятно му струваше и мястото в състава на Испания за Евро 2020. Сега обаче е напълно възстановен и не очаква да има проблеми с медицинските тестове, информира gol.bg.

Очаква се официалното представяне на Рамос като играч на ПСЖ да бъде в сряда, най-вероятно на "Парк де Пренс". Възможно е дори по-късно същия ден той да тренира с новия си отбор под ръководството на Маурисио Почетино, след като тимът започна в понеделник подготовката си за новия сезон. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК