Животни нашепват кой ще стане победител на Евро 2020

09.06.2021 | 07:53 Редактор: Здравко Черкезов
Животни нашепват кой ще стане победител на Евро 2020

С наближаването на Евро 2020 е повече от очаквано да се запознаем с някои много забавни суеверия, които сме виждали вече в няколко футболни турнира - животните, които се опитват да предскажат шампиона или победителя в дадена среща. Анализаторите от Efirbet отдавна ни предоставят пълен набор от прогнози, новини и програма за Евро 2020, но признаваме, че селекцията и мненията на животните относно някои належащи футболни анализи, все още не са се срещали в портфолиото.

Най-вероятно е въпрос на време, но след като октоподът Пол вече не може да каже нищо и напусна този свят, като един от най-известните представители на своята раса, трябва да бъдем сигурни, че много други спортни почитатели се постараха да нарекат своите животни - оракули. Не е трудно да открием и кандидати.

Имаме Пепър Златният пророк, който е 9-месечен голдън ретривър, обучаван в момента да бъде куче за незрящ, но същевременно споделя и своята футболна прогноза за предстоящите дербита. Пепър вече е успял да каже своята тежка дума за втората среща между Челси и Реал Мадрид, като в това отношение е ясно, че тази година финалът ще бъде изключително английски. Идеята е, че кучето има три купички, като всяка е маркирана за победител и има една  за равен резултат, следователно предпочитаният избор на Пепър се оказва и краен резултат в срещата. Друг успех е предсказанието между Манчестър Сити и ПСЖ.

Кучето очевидно има някакво влияние, както се досещаме, аудиторията наистина е много суеверна и дори някои фенове на ПСЖ не останаха особено очаровани от факта, че трябва да се съгласят с това пророчество, дори малко по-късно са готови да се бунтуват срещу идеята, но това далеч не е всичко. Запознайте се с руската котка Ахил, която живее в Музей в Санкт Петербург. Тя също прави предсказания, макар и да е глуха. През 2018 г. познава, че Саудитска арабия ще падне с цели 5 гола от Русия. Белият котарак работи на същия принцип и избира купичка, в която има храна, като до всяка една има и флаг, показващ коя е страната победител.

След като в този град ще има около 3 срещи в Евро 2020, феновете са официално поканени, за да гледат предсказанието на Ахил на живо, но според собствениците, всеки, който се опита да подплаши животното, може да бъде изгонен от самото предсказание. От друга страна не трябва да забравяме и още нещо, макар и повечето животни да избират официалните победители, имайте предвид, че никой не може да ви гарантира успех, все пак изброихме няколко успеха, но никой не може да ви каже колко пъти е преиграван този сценарий и каква храна се слага в едната и другата купичка.

Почитателите на спортни прогнози трябва да запомнят много добре, че е редно да намерят малко по-оригинални методи за правенето на проучванията, защото Ахил и Пепър не се притесняват да изгубят дадено пророчество, те не правят прогнози и нямат проблеми с букмейкърите, следователно заложете на анализаторите и едва тогава използвайте всички шансове за взимане на най-доброто от спортния свят.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК