Колко щедри могат да бъдат букмейкърите към лоялните си клиенти?

Клиентите с повишена активност в платформата винаги получават някои интересни предложения

07.06.2021 | 17:30 Редактор: Искра Ангелова
Колко щедри могат да бъдат букмейкърите към лоялните си клиенти?

Забелязали сме, че когато става въпрос за истинско забавление, можем да открием някои много специални моменти, които да гарантират доста приятни изненади, особено след като открием, че все повече запалянковци предпочитат онлайн платформите на букмейкърите, където пък с помощта на модерните технологии всеки един клиент може да се наслади на сериозен професионализъм.

Ще открием, че някои платформи раздават и много сериозни бонуси, като тук ще открием специалният bet365 бонус лоялност за още по-смели и интересни прогнози. Именно в портфолиото на този бранд ще открием доста сериозно внимание на редица дисциплини, следователно ще открием доста добри предложения и функционалности, които да накарат дори и най-големият скептик да обърне малко повече внимание.

Обикновено всички нови клиенти получават стартови бонуси и следваните след тях бонуси за презареждане. Същите са познати на аудиторията, но не трябва да забравяме, че има и още много истински почитатели, които биха могли да се запознаят доста добре с основните предложения. В случай, че се чудите, това са допълнителни средства, с които клиентите могат да играят, не е възможно да се теглят, но инкасираните печалби с тях са свободни за използване по преценка на клиента.

Те обаче не са обект на нашето разглеждане, защото говорим за лоялната програма. Всеки реномиран бранд предлага точно това и основната цел тук е да се създаде лоялна потребителска група, с която да се създават нови и още по-добри възможности. Логично е, че след като говорим за оператор с доста дълга история, както и опериране на редица пазари, точно тук не е изобщо трудно да открием интересните възможности.

Ако разгледаме портфолиото с промоции, ще открием, че операторът има много добри решения, както в популярните спортове като футбол и тенис, така и за някои малко по-комплексни заглавия като голф и конни надбягвания. Впрочем почти всеки спорт има промоционални условия, съобразени със самата дисциплина.

Например за голфът ще открием, че в реално време можем да следим представянето на играчите, да знаем къде точно се намира топката, колко удара са вече направени и още много други, това далеч не е всичко. При футбола, както и редица други популярни спортове, имаме възможност дори да гледаме срещата напълно свободно в платформата с помощта на видео стрийм. Брандът се хвали и със значително по-добри коефициенти,  както и още много интересни функции. Често ще открием, че повечето клиенти могат да получат и допълнителни бонуси като възможността да направят безплатен залог.

Какво представлява той? На първо място ще открием, че политиката е след определено количество залози или успехи, брандът да предложи с негови лични средства да се направи залог. Понякога самият оператор избира мача, друг път е предложено и на клиента да се спре на определено дерби сам. Идеята е, че след като направим залог без абсолютно никакъв риск, имаме два варианта. В случай на победа ще получим само печалбата, но не и стойността на залога, все пак той не е заплатен от нас, в случай на загуба, не дължим абсолютно нищо и продължаваме нашето забавление.

Клиентите с повишена активност в платформата винаги получават някои интересни предложения, с които да направят престоя си малко по-приятен и вълнуващ, следователно не можем да се разочароваме от внимание и добри практики в нито един момент, разбира се, важното е винаги да се спираме на лицензирани оператори, които ни гарантират изпълнението на всички посочени условия. Такъв е посоченият, а още такива можем да открием в платформите на анализаторите.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК