Какво печелят букмейкърите като Бет365, когато раздават бонуси?

Все повече почитатели обръщат внимание и на промоционалните условия

07.06.2021 | 15:00 Редактор: Здравко Черкезов
Какво печелят букмейкърите като Бет365, когато раздават бонуси?

Все по-често забелязваме, че букмейкърите започнаха една доста атрактивна рекламна кампания, с която печелят вниманието на аудиторията си. Ако вярваме на статистиката, а няма причина да не го прави, всеки един почитател е направил поне веднъж спортна прогноза в живота си, някои са правили и повече. 

Анализаторите посочват, че все повече почитатели обръщат внимание и на така промоционалните условия, а те наистина са много. Точно по тази причина посочваме и разнообразните бонуси в Бет365 и именно те ни дават възможност да редуцираме риска и да се насладим повече на тръпката от играта. 

Защо обаче букмейкърите са толкова щедри и отдадени на идеята? Нека започнем с факта, че това е индустрия, която предлага забавление на своите клиенти, в основата си е пряко зависима именно от лоялните потребители, следователно ще открием различни програми за поощряване на редовните спортни запалянковци, както и редица други функционалности, с които всеки да получи възможно най-доброто отношение и шанса да инкасира печалби. 

Разбира се, бонусите са просто средства предоставени за игра, те не могат да се теглят, но печалбите от тях са свободни за теглене и използване без никакви ограничения. Следователно ще открием, че когато един играч може да запази депозита си по-дълго време и да прави по-дръзки прогнози с помощта на промоциите, той не просто трупа опит, но и се забавлява много повече. Ще открием, че новите играчи получават доста щедри бонуси, началният депозит идва с още един 100% бонус на същата стойност, вторият за презареждане е 50% и ако погледнем във времето, всеки един клиент може да ги използва както намери за добре, при това без никакви проблеми, следователно няма как да останем разочаровани или с горчив вкус от взетите решения. 

И докато новите клиенти получават това, регистрираните също не са забравени, впрочем анализаторите посочват, че реномираните брандове имат специално разработени системи, с които един клиент може  да се забавлява сериозно с промоциите, спестявайки доста добре своя собствен депозит. А да не забравяме, че дори можем да активираме някои функции в профила си, с които да се посочи много точно каква сума искаме да депозираме в рамките на седмица или месец. Идеята е, че така никога няма да излезем от рамките на разумната и отговорна игра. 

Посоченият бранд от друга страна ще ни изненада не само с интересни решения за различните спортни дисциплини, но и с някои много професионални практики. Нека обърнем внимание на тенис прогнозите. Често там се случва даден атлет да се откаже преди мачът в следствие на контузии. Обикновено голяма част от букмейкърите биха смятали залогът за неуспешен, но този бранд ни връща сумата под формата на бонус за правенето на други прогнози. В обратния сценарий се смятаме за победители и получаваме печалбата си. 

Да не говорим, че голяма част от футболните първенства – те винаги са били основен фокус на фенове и оператори – се радва на по-високи коефициенти и също има някои бонуси, с които запалянковците да вземат максимума. Защо е необходимо всичко това? Логично е, че когато един клиент е доволен от една система, той няма да избяга от нея, даже напротив, ще се възползва колкото се може повече и ще гарантира на абсолютно всеки да открие възможно най-добрите предизвикателства, като именно те не могат да ни разочароват по никакъв начин. 

Конкуренцията в тази индустрия също не е малка, следователно битката се води за всеки клиент, но това е нещо положително за последните. Всяка една промяна на условия и практики е винаги насочена към самите клиенти, като именно те  са господарите. В резултат на всичко това можем да бъдем сигурни, че с добри практики и внимание към изискванията, букмейкърите могат да се похвалят с рекордни приходи всяка следваща година. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК