Palms Bet прогнози за мачовете от Група Б на Евро 2020

На 11 юни стартира дългоочакваното Европейско първенство по футбол

04.06.2021 | 08:19 Редактор: Юлия Христова
Palms Bet прогнози за мачовете от Група Б на Евро 2020

На 11 юни стартира дългоочакваното Европейско по футбол на живо Euro 2020. Въпреки всички организационни проблеми, футболните фенове ще могат да се насладят на големия форум, при това от трибуните. Мачовете ще се проведат в 11 града, всеки от които в различна държава, като според коефициентите на букмейкъра Palms Bet могат да се направят прогнози за развоя на срещите от Група Б.

Там си дават среща отборите на Дания, Финландия, Белгия и Русия. Всички мачове от групата пък ще се изиграят в Копенхаген и Санкт Петербург. На три домакински мача ще разчита датския тим, докато руснаците ще разчитат на своите фенове в два от мачовете си.

Дания – Финландия

Противно на очакванията, двата тима са доста резултатни или поне това показват последните им мачове. В 4 от последните 5 мача на „червения динамит“ са вкарани над 2.5 гола. Поне две попадения паднаха пък в последните 7 срещи, в които участва финландския тим. Поради тези две причини, ние ви предлагаме да заложите на „над 2.5 гола“ в този двубой.

Белгия – Русия

Русия има домакинското предимство, но то едва ли ще бъде достатъчно за нещо повече срещу силния белгийски тим. Присъствието на фенове по трибуните прави букмейкърите далеч по-консервативни, но ни ви предлагаме да се възползвате от високия коефициент за 1-ца, който трудно може да бъде открит в друг мач на „червените дяволи“.

Финландия – Русия

Тази среща вероятно ще определи 3-тия отбор в крайното класиране. Финландците нямат победа в последните си 5 мача, като загубиха в три от тях. 2 победи в последните 10 мача на „Сборная“ също не е атестат за качество. Единият успех дойде срещу аутсайдерите от Малта. В другия мач пък бе победен тимът на Словения. Въпреки домакинското предимство, на стадиона се очаква и солиден брой финландски фенове, тъй като разстоянието до Санкт Петербург не е голямо. Затова, ние смятаме, че тези два отбора ще направят едно мирно равенство.

Дания – Белгия

Директен сблъсък, който трябва да реши първото място в групата. От Палмсбет дават леко предимство за белгийците. Коефициентът за тяхна победа е 1.98. Равенството идва при ставка от 3.85, а 1-цата се тъгува при нива от 3.65. Една загуба и две равенства. Това показва статистика на белгийския тим в последните му 21 мача. Не е случайно, че отборът е 3-тия най-голям фаворит на букмейкърите за титла на Европейското. Де Бройне и компания имат рядък шанс да постигнат нещо голямо и победа над средно европейски тимове, какъвто е датският, няма как да бъдат пропускани. Съветваме ви просто да се възползвате от превъзходния коефициент на Palms bet за победа на „червените дяволи“.

Русия – Дания

Трябва да уточним, че прогнозирането на мачовете от третото завъртане е изключително трудно, тъй като не се знае за какво ще се борят тимовете. Ако Дания измъкне точки срещу Белгия, тук шансът за успех на Русия става доста по-голям. Все пак, ние разчитаме на пълна мобилизация от „червения динамит“ и залагаме на тяхна победа в този мач. Palms bet предлага коефициент от 1.95 за 2-ка.

Финландия – Белгия

В случай, че белгийците вече са си подсигурили място в елиминациите, тук Роберто Мартинес ще пусне някои от по-периферните си футболисти. Вторият белгийски тим е поне една класа над финландците и дори и при подобен развой, 2-ката е очевидния краен резултат от този сблъсък. Коефициентът от 1.29 обаче не ни допада и ще ви препоръчаме да потърсите оувър. Ставката за над 2.5 гола се вдига до 1.57, разбира се и букмейкъра е склонен на специален palms bet бонус ако сте нов играч, с който може да си решите дилемата.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК