Адреналинът от спорта е на един клик

Знаете ли, че със залаганията на живо можете да се възползвате от интуицията си много добре?

01.06.2021 | 17:03 Редактор: Жаклина Иванова
Адреналинът от спорта е на един клик

Адреналинът от спорта е на един клик

Като фенове на спорта със сигурност често ви се случва, докато гледате футбол, волейбол, баскетбол или хокей да си помислите “скоро някой ще вкара”. И малко по-късно наистина някой от състезателите отбелязва точка или гол.

А знаете ли, че със залаганията на живо можете да се възползвате от интуицията си много добре?

Залози в реално време - що е то?

Най-краткото обяснение, което можем да дадем е, че това са вид спортни залози, които се правят не преди, а по време на самото спортно събитие.

През последните години този начин на залагане набира сериозна популярност, тъй като предлага на играчите страхотна комбинация от висок адреналин, забавление и бързи реакции.

Предимства на спортните залози на живо

Едно от най-големите преимущества на този начин на залагане е свободата, която предлага. Казано иначе, не се налага да правите залози преди събитието, особено когато не сте напълно сигурни на кой отбор или играч да заложите.

Залозите в реално време ви позволяват да проследите началото на любимите си спортове като Формула 1 на живо, хокей на живо и волейбол на живо и едва тогава да направите своите залози.

Другата причина, поради която залаганията по време на игра са толкова харесвани е, че букмейкърите не винаги могат веднага да уловят и реагират на всички подробности и обстоятелства, които се случват по време на играта. На практика това означава, че не могат достатъчно бързо да променят шансовете за определен резултат. Което от своя страна ви позволява да се възползвате от това забавяне и да заложите на коефициентите, преди те да са се променили.

Нека приемем например, че гледате Формула 1 на живо, хокей на живо тук или волейбол на живо и в един момент забелязвате, че някоя от колите във F1 започва да пуши или че ключов играч от футболистите или хокеистите е контузен. Вие знаете, че вашия букмейкър ще вземе под внимание тази информация, ще я регистрира в сайта и това ще доведе до промяна в коефициентите. Да, но ще мине време, докато го направи. И това ви дава шанс да реагирате бързо и да направите изгоден залог върху коефициента, преди той да се е променил. Това се нарича арбитражна ситуация и от нея се възползват не малко играчи.

Не е за подценяване и опцията, позволяваща гъвкавост и адаптиране на залозите. Казано по-простичко, можете да променяте залога си, докато състезанието или спортната среща тече.

Примерно, заложили сте на отбор А, но по време на играта виждате, че той губи, негов играч е изгонен от терена или е контузен. В подобни случаи имате възможност да смените залога си и да направите нов за противоположния отбор.

Последното, но не и по значение предимство на този вид спортни залози е, че предлагат много повече възможности за залагане. Можете например да заложите кой отбор първи ще има съприкосновение с топката, кой играч ще вкара първия гол, шайба или точка.

При футбола например можете да правите залози както за първи гол, така и кой играч колко гола ще вкара, кой ще спечели първия ъглов удар и т. н., и т. н.

При тениса пък можете да правите залози както за изхода на срещата, така и кой ще бие първи сервис, кой ще има по-добър форхенд и бекхенд и т. н.

Същото се отнася за всеки един спорт или спортно събитие, за което правите залози в реално време.

За какво да внимавате при залагания в реално време?

Не забравяйте, че това е хазарт. Играйте разумно и не излизайте от рамките на предварителния бюджет, който сте си определили.

Не влагайте емоции. Да гледате любимия си футбол, баскетбол, волейбол или хокей на живо е изключително вълнуващо преживяване, но се опитайте да не влагате много емоции, когато вземате решение за залагане.

Следете внимателно играта и бъдете готови да промените залога си или да направите нов бързо. Като споменахме по-рано, коефициентите мога да се променят светкавично и трябва да сте готови да реагирате веднага.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК