Глейзър вадят 90 млн. паунда за Кейн, за да укротят феновете на "Юнайтед"

Семейството не възнамерява да продава клуба

05.05.2021 | 10:11 Редактор: Здравко Черкезов
Глейзър вадят 90 млн. паунда за Кейн, за да укротят феновете на

Семейство Глейзър възнамерява да предложи 90 млн. паунда за нападателя на "Тотнъм" Хари Кейн. С този ход собствениците на "Манчестър Юнайтед" се надяват да успокоят гневните привърженици на тима, които планират нови протести, съобщава The Sun.

Глейзър не възнамеряват да продават клуба, въпреки масовото недоволство от страна на феновете, но трябва да предприемат някои ходове.

По тази причина собствениците са готови да дадат на Оле Гунар Солскяер това, от което най-много се нуждае - нападател от световна класа. Най-добър вариант е Кейн, след като "Тотнъм" ще завърши сезона без трофей и най-вероятно няма да играе в Шампионската лига. "Тотнъм" е в затруднено финансово положение и президентът на клуба Даниел Леви трябва да направи компромис.

Досега той искаше 170 млн. паунда за звездата си, но с оглед на глобалната икономическа криза и факта, че през юли Кейн ще навърши 28 години, трябва да преосмисли позицията си, информира БГНЕС. Затова Глейзър се надяват да привлекат играча за 90 млн. паунда. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК