Лесно 3:1 за "Юве" срещу "Дженоа", Роналдо хвърли фланелката

С победата тимът запази третата позиция на точка след "Милан"

11.04.2021 | 18:00 Редактор: Никола Симеонов

"Ювентус" съхрани илюзорните си шансове за защита на титлата с домакинска победа над "Дженоа" с 3:1. Бианконерите започнаха силно и откриха резултата още в 4-та минута. Точен бе Кулишевски , който бе намерен от Макена и от границата на наказателното поле не остави шансове на вратаря Перин. В средата на полувремето момчетата на Андреа Пирло удвоиха преднината си.

Отново при атака отдясно Киеза не успя да преодолее Перин, след което Кристиано Роналдо от около метър нацели гредата, но от третия път Мората реализира на опразнената врата. Дженоа върна интригата в 68-та минута, когато Скамака се разписа с  глава след корнер. Надеждите на грифоните обаче просъществуваха едва 120 секунди. Тогава Макена оформи крайното 3:1 за "Ювентус". С победата тимът запази третата позиция на точка след "Милан" , но на цели 12 от лидера "Интер".     

Името на Кристиано Роналдо отново е в заглавията, въпреки че не успя да вкара гол.

След последния съдийски сигнал петкратният носител на Златната топка съблече и хвърли "черно-бялата" тениска. Това веднага породи спекулации, че португалецът е недоволен на "Алианц Стейдиъм", пише Gol.bg

Но според журналиста от Goal.com Ромео Агрести, който е отговорник за "Юве" и има информация от "кухнята" на клуба, Роналдо просто е дал екипа на дете, което отговаря за топките на терена.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК