fallback

Трудни преговори: "Левски" иска повече пари от телевизионни права

"Сините" работят по подписването на голям контракт с букмейкърска компания

06.04.2021 | 10:04 Автор: Жаклина Иванова

Ръководството на "Левски" отново ще започне преговори за получаване на повече пари от телевизионните си мачове. Медията, която държи правата за излъчване на срещите от "Първа лига", смени собствеността си и тази тема отново ще бъде дискутирана - такава е идеята на шефовете на "сините", твърди "Тема спорт". 

Преди началото на сезона от "Левски" преговаряха за подобрени финансови условия, но не стигнаха до такива. Замразена бе и идеята да бъде създаден отделен канал, по който да вървят домакинските мачове на "сините". Приходите от абонамента за него трябваше да влизат в касата на клуба.

В момента финансовото състояние на клуба от "Герена" продължава да е разклатено, макар че е по-добро от това през миналото лято. Собственикът Наско Сираков анонсира, че очаква да бъдат сключени спонсорски договори с две компании. "Сините" работят по подписването на голям контракт с букмейкърска компания, която ще стъпи на българския пазар, пише gol.bg.

В момента касата на "сините" отново е празна. Бавят се заплатите на играчи. Средства в нея обаче ще пристигнат до дни. Това ще се случи, след като бъде финализиран договорът за продажба на Найджъл Робърта в Ди Си Юнаайтед. 23-годишният нападател вече е в САЩ и се очаква да подпише официално днес.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

 

fallback
Още от Спорт
fallback