Сърбия измъкна 2:2 от Португалия, бесният Роналдо хвърли лентата

Не зачетоха гол на суперзвездата в 94-ата минута

28.03.2021 | 08:45 Редактор: Тодор Петров

Сърбия направи страхотен мач и се добра до равенството 2:2 у дома срещу фаворита в Група А - Португалия. Гостите приключиха първото полувреме с прекрасен аванс от 2:0 след голове на Диого Жота (11, 36). 

След почивката сърбите показаха непримиримия си дух и след попадения на Александър Митрович (46) и Филип Костич (60) стигнаха до точката. Домакините имаха и още няколко изгодни положения, но като цяло равният резултат бе реален. В добавеното време на срещата Никола Миленкович бе изгонен с директен червен картон заради грубо нарушение на защитника срещу Данило.

Много слаб мач за Португалия направи суперзвездата на тима Кристиано Роналдо. Нападателят се отчете с няколко пропуска и вече в четвърти пореден мач няма гол за Португалия, пише gol.bg.

в 94-ата минута на мача Роналдо си помисли, че е вкарал гол. Главният рефер обаче не реагира, а нападателят бе бесен. Телевизионните повторения не успяха да убедят, че топката не е минала с цялата си обиколка голлинията. Нападателят се ядоса и захвърли капитанската си лента на тревата.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК