Дамбраускас: Щастливи сме, че мачът не влезе в продължения

Любослав Пенев даде висока оценка на отбора си

03.03.2021 | 19:15 Редактор: Искра Ангелова

"През първото полувреме доминирахме, но се отпуснахме доста след почивката, което може би е моя грешка. Нямаме право на това, когато резултатът е 2:0, защото един гол връща противника в играта – както и стана. Очакванията ми за тежък мач се оправдаха и трябва да бъдем щастливи, че двубоят не влезе в продължения", заяви треньорът на "Лудогорец" Валдас Дамбраускас, след като тимът му победи с 2:1 "Царско село", което класира “орлите” за четвъртфиналите на Купата на България.

"Както за всеки един треньор, така и за мен шампионатът е по-важен, защото се борим за него през целия сезон. Но съм печелил доста купи и мога да заявя, че това усещане е невероятно. Всеки един мач е важен за нас, така че ще направим всичко възможно да играем на 100 % и за титлата, и за Купата", допълни той.

Наставникът на "Царско село" Любослав Пенев също коментира срещата.

"Не съм разочарован, напротив. Много съм доволен и давам много висока оценка на отбора. Направихме още един добър, силен мач. Първото полувреме играхме плахо и несигурно. Не искахме да владеем топката. Това е футболът, който искаме да показваме непрекъснато", подчерта Пенев.

Вижте повече във видеото.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК