Какво са спортните джакпоти и къде в България да ги открием?

Едно от местата, където се обръща специално внимание на това, е родният букмейкър PalmsBet

19.02.2021 | 10:30 Редактор: Радостина Димитрова
Какво са спортните джакпоти и къде в България да ги открием?

Сайтовете за спортни залози имат практиката да поощряват залагащите с различни бонуси и джакпоти, които да направят тръпката от прогнозирането на спортни събития още по-вълнуваща. Едно от местата, където се обръща специално внимание на това, е родният букмейкър PalmsBet, където промоционалните оферти за спорт изобилстват. За да участвате, в която и да е от промо игрите обаче, ще трябва да си направите регистрация в букмейкъра. Този процес е нагледно обяснен на silentbet.com/bg/palms-bet, като там ще откриете още много и подробна информация за букмейкъра и неговите възможности.

В страницата с промоции има както малки бонуси, като например за конкретна среща, така и големи джакпоти, за които е нужно малко повече старание и шанс. Първият бонус, от който може да се възползвате, идва още с регистрацията в букмейкъра. Той е в размер на 300% до максимум 30 лева. Иначе казано, ако първият ви депозит е в размер на 10 лева, ще получите още 30 лева подарък, идващ под формата на безплатен залог. С него пък може да залагате на всички налични срещи в спортната секция, а при евентуален успех, печалбата автоматично ще се добави към сметката ви в сайта, но без стойността на бонуса. Имайки предвид, че практиката в останалите букмейкъри е началният бонус да трябва да се разиграва по няколко пъти, то това е доста добро предложение от страна на PalmsBet.

Винаги обаче е по-вълнуващо, когато може да бъде спечелен джакпот, а подобни оферти също не липсват. Точно такава е Cash Ball джакпот, като там на разположение е натрупващ се джакпот на три нива. В него може да попадне всеки, който прави спортни залози в PalmsBet, като минималната сума за залог е в размер на пет лева. Колкото по-голям е залогът ви пък, толкова по-голям е шансът да бъдете отведени в джакпот рунда. Ако това се случи, пред вас ще се появят 30 златни медала, които на гърба си имат символ на някое от трите нива на джакпота. Посочвате медали, докато не съберете четири еднакви символа и вземете съответния джакпот. В страницата със спортни залози ще откриете и Cash Ball джакпот полето, където може да проследите как се показват сумите към трите символа - бронзова обувка, сребърна топка и златна купа.

Говорейки за джакпоти, то трябва да се спомене и играта, в края на която някой ще спечели ключовете за чисто нов обзаведен апартамент в София. Единственото условие отново е просто да залагате в сайта на букмейкъра, като на всеки 30 лева залог в секция спорт и спорт на живо, ще получавате по един код, което се равнява на едно участие в играта за джакпота. Освен въпросния апартамент, в играта са включени още много предметни и парични награди, като техният брой се равнява на настоящата 2021 година.

Ако разчитате повече на своите футболни познания, отколкото на късмета си, то вероятно повече ще ви допадне спортният джакпот 500 000 лева. Всяка седмица PalmsBet ще ви предлага 15 дербита, чийто краен изход да прогнозирате. Ако познаете всичките 15, печелите половин милион лева. Утешителни награди има и за позналите 14 или 13 срещи, съответно по 10 000 и 2 000 лева.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК