"Левски" с минимален успех над "Спортист" (Своге) в последната си контрола

Попадението за "сините" отбеляза Найджъл Робърта

07.02.2021 | 19:18 Редактор: Ивет Арабова

"Левски" победи "Спортист" (Своге) с 1:0 в последната си контрола преди старта на пролетния дял от шампионата. Домакините оказаха натиск още в началото и бързо поведоха, след като Найджъл Робърта се разписа. "Сините“ продължиха да контролират случващото се на терена, а всичко любопитно се случваше в половината на гостите от Своге. 

През втората част Славиша Стояновиш извърши седем промени в своя състав, като на терена се появиха Николай Михайлов, Галчев, Начо Монсалве, Симеон Славчев, Илия Юруков, Матео Стаматов и каращият проби Дилън Джордж. Четвърт час преди края влезлият като резерва Валери Божинов пропусна да отбележи, а до края на срещата "сините“ имаха още няколко възможности, но до нови попадения не се стигна. Първият мач на "Левски" в първенството е домакинство на "Монтана" на 14 февруари. 

"Изобщо не съм доволен. Грешни докосвания. Никаква концентрация. Никакво желание. Така няма да се получи. Не показахме нищо от това, което показахме по време на подготовката. Първото полувреме бяхме агресивни, но не и конкретни. Малко футболисти бяха в наказателното поле на противника. Второто полувреме играхме без агресия и апатично. Така не става. Нищо общо с това, което показахме в Хърватия. Разбирам, че ритъмът може да е паднал малко през последните два дни, но след седмица започваме с официалните мачове", каза след края на срещата наставникът на "Левски" Славиша Стоянович.

Вижте повече във видеата.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК