Какви са тенденциите в онлайн залозите за 2021 година?

Eлектронните спортове отбелязват огромен скок

09.02.2021 | 10:30 Редактор: Никола Симеонов
Какви са тенденциите в онлайн залозите за 2021 година?

Въпреки тежката година за много сфери на бизнеса, то при хазартната индустрия нещата далеч не са се влошили. Това не важи за затворените физически казина, чиито привърженици очевидно се насочиха към онлайн казината. Да играеш онлайн е доста по-бързо, лесно и неангажиращо и не очаквайте след като всички физически казина бъдат отворени напливът на хора към тях да бъде както преди.

Проучванията показват, че в сайтовете за онлайн залози всичко продължава да се развива с пълна сила, като вече се оформят и отделни тенденции, чийто разцвет бихме могли да очакваме през настоящата 2021 година. 

През изминалата година електронни спортове отбелязаха огромен скок сред сайтовете за залози и по всичко изглежда, че ще продължават да трупат потребителски интерес. На практика това са популярни видеоигри, в които най-добрите геймъри от цял свят играят помежду си, а букмейкърите предлагат видео стрийминг на играта им и различни пазари, на които да се залага. Както и при реалните спортни дисциплини, тук също комбинацията от видео излъчване и залози е най-вълнуваща, а богатото разнообразие от игри и многото турнири и шампионати към тях правят тази секция денонощно актуална.

Същото обаче важи и за раздела с виртуални спортове и най-вече виртуалният футбол, който също бележи значителен разцвет. Налични са различни турнири, включително и такива наподобяващи тези на FIFA и UEFA. Мачовете там траят само няколко минути и на практика никога не спират. Разбира се виртуалния футбол няма как да достигне реалния, но с подобряването на услугата, разширяването на пазарите и развитието на графиката, то неизбежно може да се очаква и наличието на все повече залагащи.

Залозите на живо далеч не е някаква кой знае каква новост, но въпреки това и там се наблюдава прогрес. Все повече залагащи предпочитат именно този тип залози, като разбира се, обикновено най-залагани са срещите с пряко видео излъчване. Точно заради това и букмейкърите продължават да разширяват своя списък със срещи на живо. Възможността да проследите представянето на двата отбора в конкретната среща и след това да направите своя залог дава усещането за по-голяма сигурност, а и през цялото време разполагате с подробна статистика за срещата, така че залогът ви да бъде максимално подкрепен с доводи. Да не говорим, че и коефициентите в залозите на живо често биват доста привлекателни. Едно от местата, където залозите на живо са добре развити е сайтът на Bet365, а благодарение на подробния анализ на Efirbet за Bet365 Bulgaria, ще имате възможност да се запознаете в детайли с всичко, което ви интересува относно букмейкъра.

Независимо, дали хората залагат на спорт или на казино, то е сигурно, че потреблението през мобилните устройства се е увеличило многократно през последните няколко години. В забързания ритъм на живот и напредналите технологии, залозите през телефона не представляват никаква трудност. Дори напротив, букмейкърите усилено работят по предоставянето на възможно по-добра платформа за мобилни залози, като повечето от тях си имат и разработени мобилни приложения за отделните операционни системи. Там всичко е максимално удобно и интуитивно, като буквално с две докосвания по екрана може да направите залог. Със сигурност тенденцията е делът на мобилните залози да продължава да се увеличава. 

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК