Антов за трансфера в "Болоня": Отивам да се боря, ще дам всичко от себе си

Бруно Акрапович не скри похвалите си към 20-годишния защитник

02.02.2021 | 19:35 Редактор: Ивет Арабова

Валентин Антов стана най-младият футболист на ЦСКА, който ще играе в Италия. 20-годишният защитник, който впечатли с изявите си няма търпение за новото предизвикателство пред него - елитния "Болоня", а логично вълнението и емоциите преобладават в първите часове след трансфера.

"Много съм щастлив. Това е един голям шанс, който получавам. Ще дам всичко от себе си да продължа да се развивам в кариерата си", сподели Антов. 

С добрите си изяви през есента Антов прикова вниманието на редица отбори от топ 5 първенствата в Европа. Бранителят изигра силни мачове на европейската сцена, включително и срещу италианския "Рома", а това не остана незабелязано. 

"Има притеснение, но съм уверен в себе си. Знам, че отивам да се боря, да дам всичко от себе си. Ако го направя, всичко ще се получи", добави защитникът

Най-младият капитан в историята на "червените“ за миг не се е зачудил дали да приеме офертата на "Болоня" и определи възможността като такава, която се случва веднъж в живота.  Бруно Акрапович не скри похвалите си към Антов и заяви, че отборът губи много ценен футболист в негово лице.

"Загубих един много добър играч, добре се напасна в новата ни схема на игра. Нормално всички се радваме за него - много добро момче и пример за всички млади играчи. Много е концентриран и съм сигурен, че бъдещето е пред него. Бих го посъветвал да продължава да работи така, както досега. Мисля, че ще се справи с новото предизвикателство", коментира наставникът на ЦСКА.

Валентин Антов казва довиждане на стадион "Българска армия“, а на раздяла пожела отборът да зарадва своите фенове в края на сезона. 

"Една титла, купа би била много добре дошла на Армията, така че им пожелавам", каза Антов.

Вижте повече във видеото.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК