Селекцията на "Левски" в сериозен застой заради таван на заплатите

От "Герена" не са склонни да правят компромиси

19.01.2021 | 11:03 Редактор: Ралица Братанова
Селекцията на

Привличането на нови футболисти в "Левски" е в сериозен застой, като основната причина е заниженото предлагане на заплати от страна на сините. 

От "Герена" не са склонни да правят компромиси с въведения таван на възнагражденията от 10 хиляди лева, информира "Тема спорт". 

А други български клубове предлагат по-високи заплати. Въпреки свежите финансови приходи в касата на "Левски" шефовете не се отклоняват от паричната дисциплина и призовават запалянковците да купуват виртуални билети за зимните контроли на тима.

До вчера продадените такива бяха близо хиляда на цена от 10 лева. Ръководството адмирира активността и обяви, че закупуването на билет гарантира както морална, така и финансова подкрепа за тима.

С приходите от виртуалните зимни билети "Левски" може да покрие голяма част от лагера в Хърватска, където продължават двуразовите тренировки, пише Gol.bg.

Все по-сериозно с основната група се готви Симеон Славчев. Към момента обаче той е далеч от това да бъде включен в стартовите 11 за някоя от контролите в Хърватска.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

1
0 rate up comment rate down comment 0
Гунди и Котков вече
преди 1 месец
Ино време по нашето де ритайме плондера за Бог да прости дали ша бийми дали ша падним се тая ама най ни беше убаво в кръчмата след мача Сигнализирай за неуместен коментар