"Левски" се раздели с Орлин Старокин

От настоящия сезон той изигра 12 мача със синята фланелка

21.12.2020 | 16:30 Редактор: Ивет Арабова

ПФК "Левски" се раздели с Орлин Старокин по взаимно съгласие, съобщиха от "синия" клуб. Старокин стана отново част от "Левски" през юли 2020 година. Със синята фланелка изигра 12 мача от настоящия сезон. 

Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и служителите на "Левски" пожелават на Орлин Старокин много здраве, лични и професионални успехи. Ръководството на клуба е провело разговори и с останалите играчи, с които са пред раздяла, а именно Валери Божинов, Стивън Петков и Илия Димитров.

"Изминаха шест месеца, откакто получих акциите на любимия ни клуб „Левски” и станах негов собственик. Това се случи след безпрецедентната подкрепа за мен от вас - верните фенове на “Левски”! В мое лице вие видяхте човека, на когото имате доверие и в когото вярвате, че има сили и възможности да помогне на любимия отбор да премине през непосилно тежкото положение, в което се намира за първи път във вековната си история и да застане там, където му е мястото - на върха! Аз пък, с цялото си съзнание и сърце, след тази мощна подкрепа пожелах това да стане моя житейска мисия и вярвам, и мога, и знам, че ще я осъществим заедно!", заяви Наско Сираков в обръщение, публикувано на официалния сайт на "Левски".

Вижте повече във видеото.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК