Стоянович: В "Левски" трябва подсилване във фаза защита

Отборът ще изглежда по-добре през пролетта, заяви старши треньорът

19.12.2020 | 13:25 Редактор: Ралица Братанова
Стоянович: В

Старши треньорът на "Левски" - Славиша Стоянович заяви, че е наложително през зимната пауза отборът да се подсили със защитници.

Стоянович се срещна днес с клубното ръководство на "Герена" след края на есенния полусезон в Първа лига по футбол, в който "сините" завършиха в долната половина на таблицата с едва 15 точки от 16 мача.

"Трябва на подсилване във фаза защита. Това основно коментирахме. Надявам се да имаме средства. Не сме е говорили за Милош Цветкович. Имаме и други опции, но трябва много да внимаваме с бюджета, защото не можем да си позволим грешки. В крайната зона на защитата сега имаме само по един играч. Трябва ни по-широка скамейка,  защото се налагаше футболисти да играят на непривични постове, за да запълваме дупките. Със сигурност всичко е свързано с пари. Не мога да коментирам новия спонсор, но мисля, че играчите получиха някакви заплати", посочи той.

Специалистът каза, че клубът се разделя с Орлин Старокин, а вероятно ще има и още няколко напускащи.

Той заяви, че има интерес към Найджъл Робърта и Паулиньо, но все още няма конкретни оферти за тях.

"Има някаква оферта за Найджъл от Динамо Загреб, но в нея няма конкретни суми. Появи се интерес и от още един клуб за него. За Паулиньо също има интерес - от Азия и от други места. Все още обаче няма нищо конкретно", каза Стоянович.

"Левски" се събира за подготовка за новия сезон на 6 януари.

"Иска ми се и се надявам за първата тренировка да има и нови играчи. Не мога да обещая нищо на феновете, защото ситуацията е такава, че за нищо не можем да бъдем сигурни. Само ще кажа, че ще подходим като професионалисти и ще направим всичко възможно "Левски" ще изглежда по-добре през пролетта, да играе по-атакуващо", каза още той.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Цесекар
преди 3 години