Акрапович: Трябва да се опитаме да спечелим и точки, и пари

"Ще разчитам на всички футболист", заяви той

02.12.2020 | 20:42 Редактор: Искра Ангелова

Поредна доза евроемоции за ЦСКА. Старши треньорът на "червените" Бруно Акрапович заяви, че иска да види добра игра от своя отбор и да се поздравят с успеха срещу Клуж. 

"Трябва да се опитаме да спечелим този мач. Ще играем, за да покажем едно добро ниво и да спечелим и пари, и точки. Ръководството не ми е поставяло конкретни цели, но аз самият винаги искам максимума от себе си, за да оправдая очакванията към мен. ЦСКА трябва да играе във всеки двубои с голямо желание и да покажем това, което искам аз, а то е да вземем точки. Засега нямаме здравословни проблеми", заяви наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович.

Босненският специалист сподели, че ще разчита на всички футболисти и разкри дали ще направи промени в състава спрямо последната среща на "червените“ срещу ЦСКА 1948 в неделя. Тогава тимът от "Българска армия" победи с 2:0. 

"Всички сме наясно колко мача изигра отборът в последно време. Нормално е някои играчи да са уморени. Ако правиш много промени, няма как как да намериш най-добрата ти форма. Но все пак ще се опитам да направя промяна на един или два поста. Искам винаги да излизаме с най-добрия състав", допълни Акрапович.

Вижте повече в репортажа на Ваня Симонска.

Снимка: Lap.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК