ЦСКА окуця сериозно преди дербито с "Левски"

Част от титулярите на "червените" най-вероятно пропускат мача в събота

17.11.2020 | 08:07 Редактор: Тодор Петров
ЦСКА окуця сериозно преди дербито с

Вторият капитан на ЦСКА Валентин Антов и дефанзивният полузащитник Амос Юга са поредните играчи на "червените", които може да пропуснат вечното дерби срещу "Левски" в събота. Антов е с вирусно заболяване и е бил освободен от лагера на младежкия национален отбор. Все още няма яснота какво е точното състояние на защитника.

Амос Юга пък е напуснал лагера на селекцията на Централната африканска република. "Дивите зверове" днес от 18:00 часа приемат Мароко в квалификация за Купата на африканските нации. Халфът обаче е получил травма и е бил освободен, пише "Тема Спорт". Той вече е отлетял към Европа, като се е отправил към Белград за възстановителни процедури при популярната лечителка Мариана.

Лечение при нея през уикенда изкара и крилото Георги Йомов, който имаше проблеми с адукторите след контролата България - Гибралтар (3:0) и също е под въпрос за мача с "Левски". 

Другият висящ е Жеферсон, чиято стара травма се обади срещу "Ботев" (Ихтиман) в мача за Купата на България и той бе заменен принудително. Дербито пропуска Иван Турицов, който е с положителен тест за Ковид-19.

Днес играчите на Бруно Акрапович подновяват тренировки след двудневната почивка, която получиха след мача за купата. Босненският специалист е подготвил две занимания за деня, като сутрешното е от 10:00 часа, а второто - в късния следобед.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК