Али Соу: Вярвам на Акрапович, както и той на мен

"Очаква ни дерби с "Левски, ще опитаме да спечелим всички мачове", заяви гамбиецът

16.11.2020 | 15:05 Редактор: Искра Ангелова
Али Соу: Вярвам на Акрапович, както и той на мен

Звездата на ЦСКА Али Соу бе награден за най-добър играч на 12-ия кръг на efbet Лига. Нападателят на "червените" говори за пристигането за предстоящото дерби с "Левски" на 21 октомври и новия треньор Бруно Акрапович.

"Очаква ни важен мач с "Левски". Знаем, че е дерби, но нашите цели си остават непроменени - ще опитаме да спечелим всички мачове. В това дерби трябва да бъдем мотивирани на максимум. Имаме нов треньор, който е много добър. Всички в отбора сме щастливи. Радваме се, че имаме него за треньор. Той ще ни помогне да израснем. Тренираме с него от няколко дни, но има много обещаващи неща. Ще опитаме да спечелим всички възможни трофеи", заяви Соу.

"В момента не сме всички, защото някои са с националните си отбори. Ще се чувствам по-добре, ако играем с двама нападатели. По-различно е, когато си сам в атака, но за мен няма особено значение. В последно време играя на по-различна позиция, което ми позволява да играя по-често извън наказателното поле. Преди идването на Акрапович, не го познавах лично. Знаех, че е добър треньор. Когато пристигна разговаряхме лично. Беше мотивиращ разговор. Той ми вярва, аз му вярвам също. Заедно ще вървим напред. Искам да се развивам и да отбелязвам още голове", добави гамбиецът.

"Мое лично решение е да не се присъединя към националния отбор на Гамбия на този етап", посочи още Соу.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК