Феновете на ЦСКА обявиха правилата за мача с ЧФР "Клуж"

Трябва да ги спазват стриктно, ако не искат да донесат наказание на клуба

19.10.2020 | 14:54 Редактор: Тодор Петров
Феновете на ЦСКА обявиха правилата за мача с ЧФР

Феновете на ЦСКА от Сектор "Г" призоваха за спазване на всички противоепидемични мерки в срещата с ЧФР "Клуж" от груповата фаза на Лига Европа.

Мачът ще се играе на стадион "Васил Левски" в четвъртък от 19:55 часа. На трибуните ще могат да присъстват около 13 000 зрители, които трябва да следват строги правила, за да не донесат сериозни наказания на своя любим клуб.

Ето го и цялото съобщение на Сектор "Г":

Армейци,

Несъмнено участието ни в груповата фаза на Лига Европа се очаква с нетърпение от всички вас. Мачовете идват в труден момент на пандемия, през който организацията на срещи на такова високо ниво изисква огромно сътрудничество и разбиране от страна на публиката. Призоваваме ви да спазвате всички противоепидемични мерки, обявени от здравните власти. Контролът на УЕФА върху провеждането на мача и поведението на феновете по трибуните ще бъде строг, а при нарушение санкциите ще са не само финансови, но и административни. Нека всички направим така, че да не се стига до редуциране на капацитета на стадиона за в бъдеще или до нови двубои на „затворени врати“. Всичко зависи от самите нас!

Ето ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ правила, които трябва съвестно да спазваме, колкото и неудобства да ни създават:

1. На стадиона да не присъстват зрители, които проявяват някои от типичните симптоми на COVID-19. Или такива, които през последните 14 дни са били „Позитивни“ при COVID тест или по същото време са били в карантина и контакт със доказано заразени.

2. Да се позволява измерването на температурата на определените от органите на реда пропусквателни пунктове, където ще се проверява също документ за самоличност и притежанието на поименен валиден билет.

3. Да се изчаква търпеливо на опашка с маска и спазвайки нужната дистанция на влизане и излизане от стадиона.

4. Зрителите да бъдат с маска през цялото време на футболната среща, както и до напускането периметъра на стадиона.

5. Да се поддържа социална дистанция от другите зрители, обслужващ персонал и охрана, длъжностни лица и тв-оператори.

6. Да се заема само определеното според билета място през 2 седалки и да се избягва движение между редовете и секторите, както и струпване на групички и физически контакти.

7. Препоръчва се дезинфекцирането на ръцете на определените за целта места.

8. Зрителите трябва да са наясно с евентуалните рискове, произтичащи от ситуацията с коронавируса и да информират по съответния ред здравните власти ако след мача се установи, че са заразени.

Армейците винаги сме били отговорни и изцяло в подкрепа на отбора! Не се съмняваме, че с дружни усилия ще се справим отново и така любимите ни евровечери ще преминават без усложнения и инциденти. Благодарим предварително за положените усилия и съдействие!

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК