Дерменджиев: Правим всичко възможно да превъзмогнем този психологически стрес

"Всеки мач е от значение и във всеки мач излизаме, за да бием", заяви той

13.10.2020 | 22:38 Редактор: Искра Ангелова

България ще търси първа победа в турнира Лигата на нациите. Националите приемат Уелс утре вечер на стадион "Васил Левски".

След две загуби и едно равенство, България е на последно в групата, докато Уелс е на другия полюс - с два успеха и един равен мач води в класирането.

На този фон и най-вече след болезнената загуба от Унгария, сложила край на мечтите ни за европейско първенство, шансовете ни не са много големи, но селекционерът Георги Дерменджиев продължава да вярва в своите момчета и обяви каква ще е целта пред отбора. 

"Всеки мач е от значение и във всеки мач излизаме, за да бием. Настроението не е добро, най-вече заради мача с Унгария. Играчите са добри професионалисти и правим всичко възможно да превъзмогнем този психологически стрес. Очаквам да изиграем мача на едно добро ниво. Целта е да може играчите, които викаме, да се утвърдят и да печелим точки за самочувствието на отбора", заяви Дерменджиев.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Joko
преди 3 години
При вас психолози няма ли ? Те биха моглиа помогнат, но се иска системни занимания, а не 10-тина минуи прикзки, Сигнализирай за неуместен коментар