Таванът на заплатите в "Левски" e 5000 евро

Ситуацията в тима остава тревожна, защото отборът е на необичайното осмо място

13.10.2020 | 10:20 Редактор: Георги Камарашев
Таванът на заплатите в

Спортно-техническото ръководство на "Левски" почти денонощно отсява предложения от мениджъри, които са задръстили пощата на "Герена" за своите клиенти - свободни агенти.

След края на трансферния пазар могат да бъдат привличани само футболисти, които са на борсата. Така "Левски" си върна Мартин Райнов, който бе свободен именно след като напусна "Герена" по-рано през лятото.

Ситуацията в тима остава тревожна, защото отборът е на необичайното осмо място, а предстои серия от мачове срещу сериозни опоненти, първият от които срещу традиционно неудобния "Славия" на "Овча купел" в неделя.

В клуба на практика липсва сърцевината след контузиите на братя Цоневи и продажбата на Стайн Спиерингс. Глътка въздух е повторното ангажиране на Райнов, но пробойни има и на двата фланга в защитата, пише "Тема:Спорт".

Обяснимо липсват предложения от български свободни футболисти. Такива постъпват само от чужбина. И още по-обяснимо повечето агенти се разочароват, след като отсреща чуят безкомпромисното намерение на "сините" да не прекрачват тавана на заплатите от 5000 евро.

Самият Райнов също е вместен в тези пари, въпреки че преди да напусне отказа предложение за преподписване за 4000 евро месечно. Сега обаче контрактът му е само до края на сезона, защото той иска да продължи в чужбина.

Снимка: lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК