Дербита от Лигата на нациите през погледа на Winbet и 7спорт

Англия е в серия от 6 поредни двубоя без загуба,

09.10.2020 | 16:28 Редактор: Искра Ангелова
Дербита от Лигата на нациите през погледа на Winbet и 7спорт

Второто издание на най-новия турнира на УЕФА – Лигата на нациите навлиза в третия си кръг с който ще се преполовят мачовете от груповата фаза. Някой супер дербита ще трябва да се изиграят през неделния ден. Анализаторите на 7спорт футболни прогнози и Winbet България изказват следните предположения за крайният резултат от тях.

Босна и Херцеговина  - Нидерландия

Босненците стартираха много силно в турнира за Купата на Нациите, след като измъкнаха една точка от Италия. Последва загуба от Полша, а този четвъртък пък отпаднаха от баражите за класиране на Европейско, след като бяха изритани от Северна Ирландия след изпълнение на дузпи.

Нидерландия започна с минимална победа над Полша, последвана със загуба (0:1) от Италия. В средата на тази седмица "лалетата" паднаха в контролна среща от Мексико.

Ясно е, че нидерландците са много по-класния тим и имат всички шансове да спечелят. Прави впечатление обаче, че в последните им три мача са паднали само три гола. На базата на тази статистика, според нас, има резон да се потърси пазара за под 2,5 гола. Той е оценен с коефициент 1.96 от Уинбет. Ако опитате комбиниран залог „Победа за Нидерландия и под 2,5 гола“ където ставката излита до 3.30.

Англия – Белгия

Това без съмнение е едно от най-големите дербита на седмицата и всички погледи са насочени към този мач. Двата тима ще си оспорват първото място в група с Дания и Исландия и трите точки ще бъдат от особено значение за продължаване към елиминационната фаза на надпреварата.

Англия е в серия от 6 поредни двубоя без загуба, а в тези мачове Хари Магуайър и компания са допуснали 0 гола. Атаката на „трите лъва“ пък е нанизала цели 21 или по 3,5 на мач. Със „суха мрежа“ се измъкна само Дания в последния официален мач на англичаните.

При белгийците формата изглежда още по-зловеща. Тяхната серия е от 13 поредни мача без загуба, а в тях има едно единствено равенство. То обаче дойде по-рано през тази седмица, в контролна среща срещу Кот д‘Ивоар. Головата разлика на „червените дяволи“ в тези мачове е бруталното 48:5. С други думи, белгийците вкарват по 3,8 гола на мач.

По всичко личи, че в двубоя ще падат голове. Много често обаче, когато има големи очаквания към даден мач, той завършва скучно, без никакви фойерверки. Това е и нашата прогноза за мача. Може да заложите за под 2,5 гола на коефициент 1.83 в букмейкър Winbet България.

Франция – Португалия

Втория супер мач за деня ще противопостави настоящия световен шампион от 2018-та Франция срещу настоящия европейски шампион Португалия. Именно на финала на Европейското бе последната среща между двата тима, когато гол на Едер донесе титлата за Португалия, при това насред Париж.

Формата на „петлите“ е изумителна. Те нямат загуба в последните си 11 мача, като са спечелили цели 10 от тях. Франция стартира безапелационно в турнира за Лигата на нациите, след като се наложи в първите си две срещи – с 0:1 като гост на Швеция и с 4:2 над Хърватия. По-рано през тази седмица пък французите надиграха с категоричното 7:1 Украйна в контролна среща.

Португалците пък има само една загуба в последните си 19 мача. Тя дойде през миналата година в евроквалификация срещу Украйна. След този мач, Кристияно Роналдо и компания наредиха 4 победи в последните си 4 официални мач, допускайки само един гол.

Според Winbet, Франция е фаворит в дербито, а победата за "петлите" е оценена на 2.14. Ние ще ви посъветваме да опитате по-рисковото – победа за Португалия на коефициент 3.80. Логично изглежда да опитате и пазара двоен шанс X или 2, но тук ставката пада до не толкова атрактивното 1.63.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК