7 Sport.net : Прогнози за мачовете от българското първенство

Вижте обоснованите прогнози за "Царско село" – "Ботев" (Враца) и "Монтана" – Ботев (Пловдив)

17.09.2020 | 18:20 Редактор: Искра Ангелова
7 Sport.net : Прогнози за мачовете от българското първенство

Българската efbet Лига навлиза в 6-тия си кръг, който предлага някой доста интригуващи мачове. Още в петък, "Царско село" и "Ботев" (Враца) откриват кръга, а от 21:00 "Монтана" посреща "Ботев" (Пловдив). В следващите редове ще ви представим обоснованите футболни прогнози на 7sport за крайния резултат от тези сблъсъци.

"Царско село" – "Ботев" (Враца)

На първо вглеждане това е най-скучни мач за кръга. Само че, момчетата на Любо Пенев са един от най-силно представящите си отбори в шампионата и евентуална победа ще ги изстреля на втората позиция, с равни точки с "Лудогорец". "Царско село" все още не познава вкуса на загубата в първенството, като записа две победи (с класическото 3:0 над "Етър" и впечатляващ успех като гост на "Левски" с 1:0). "Царете" натрупаха и три нулеви равенства, срещу отборите на "Монтана", ЦСКА 1948 И "Ботев" (Пловдив).

Възпитаниците на Любо Пенев все още не са допускали гол във своята врата. Ако махнем разгромната победа с 3:0 срещу "Етър" в първия кръг, нападателите на "царете" за реализирали едва едно попадение в последните им четири мача. Като се вземе на предвид и безупречната им отбрана, в тези четири мача са реализирани по 0,25 гола средно на двубой. Затова и по-смелите от вас могат да потърсят под 0,5 гола. От Palmsbet България, предлагат много атрактивния коефициент от 9.80 за този пазар.

От друга страна, "Ботев" (Враца) е в невероятно лоша серия. Врачани стартираха сезона със шокираща победа над тоталния хегемон "Лудогорец", но от тогава насам не познават вкуса на победата. Ботев записа три поредни загуби, въпреки че те дойдоха срещу много стойностните отбори на "Локомотив" (Пловдив), ЦСКА-София и "Берое". Последва нулево равенство срещу не толкова претенциозния състав на "Арда". От тази гледна точка, залог за победа на Царско село не изглежда лишен от логика, още повече, че от Уинбет предлагат изкушаващия коефициент от 2.05.

"Монтана" – Ботев (Пловдив)

Късният мач противопоставя отборите на новака "Монтана" и "Ботев" (Пловдив). Двата тима са с равни точки, по 5, и се намират в долната половина на таблицата.

"Монтана" започна сезона доста силно, като направи две равенства срещу "Арда" и "Царско село", последвани от победа срещу "Етър". Последваха обаче две разочароващи загуби. Първо Левски взе първата си победа за първенството срещу тях, при това с разгромното 4:0, а в последния кръг монтанци отстъпиха с 2:0 срещу ЦСКА 1948.

"Ботев" също не се представя според очакванията. "Канарчетата" направиха силна и навременна селекция, но имат сериозни неясноти около ръководството на клуба. Отборът стартира с обещаваща поведа с 2:0 в градското дерби срещу "Локомотив", но в следващите 4 мача натрупа две загуби и две равенства.

При всички положения, "Ботев" е много по-качествения тим и няма да е изненада да спечели срещата. Букмейкърите са точно на обратното мнение, като от Уинбет предлагат коефициент от 3,05 за победа на "жълто-черните". Равенството се търгува на коефициент 3,30, а победата на домакините е оценена на 2.33.

Нашето предложение е да потърсите голове в мача. Най-логично изглежда предложението и двата отбора да отбележат гол в мача. От Уинбет предлагат коефициент от 1.82 за този пазар. По-смелите от вас могат да потърсят и залог за над 3,5 гола в мача, който се предлага на коефициент 3,45.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК