Тревоги за "Реал" (Мадрид), Азар отново с наднормено тегло

Поне 2-3 седмици ще са му нужни, за да влезе в нужното физическо състояние

11.09.2020 | 23:30 Редактор: Ивет Арабова
Тревоги за

Eден Азар отново е с наднормено тегло и това сериозно притеснява и ядосва "Реал" (Мадрид) в навечерието на новия сезон, пишат в Испания.  Белгиецът не е в оптимално състояние и доказателството за това бе факта, че не игра нито минута в двата мача на националния тим от Лигата на Нациите. 

На "Бернабеу” са силно недоволни от звездата, след като и при идването си в Мадрид през миналото лято, тoй се оказал с около 6-7 килограма по-тежък от необходимото и трябвало да работи здраво, за да влезе във форма. 

"Реал" плати 100 милиона евро за Азар през 2019 г. с опция сумата да се увеличи с още около 40 милиона. Той обаче вкара едва 1 гол, след като бе преследван от контузии и пропусна доста мачове. 

Сега се счита, че му трябват поне 2-3 седмици, за да влезе в необходимото физическо състояние и е много вероятно да остане извън състава за мача с "Реал" (Сосиедад) следващата седмица, когато Кралете започват новия сезон в Ла Лига, информира Gol.bg.

Очаква се Зинедин Зидан да заложи на Родриго и Винисиус в предни позиции в подкрепа на Бензема, тъй като двамата носят много скорост в действията си. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК