ЦСКА сложи уникален бадж на новата фланелка и я пусна в продажба

31 титли вече греят гордо на ръкава, цената е 80%

01.09.2020 | 14:32 Редактор: Тодор Петров
ЦСКА сложи уникален бадж на новата фланелка и я пусна в продажба

ЦСКА пусна в продажба в онлайн магазина официалната фланелка за новия сезон. Тя може да бъде закупена и на място в администрацията на стадион "Българска армия" (над съблекалнята на мъжкия отбор), която е с работно време всеки делничен ден от 10:00 до 17:00 часа.

В официалното съобщение на клуба се казва:

За пета поредна година клубът ни се доверява на "Адидас". Световният концерн изработи специално за ЦСКА трите екипа за предстоящата кампания. Цветовете на фланелките са червен, бял и черен, като на тях е извезана емблемата на ЦСКА, а на левия ръкав е поставен специален бадж, символизиращ рекордните 31 титли на страната, които отборът е спечелил в славната си история. 

Цената на новата фланелка е 80 лева. Притежателите на абонаментни карти имат право на 10 % отстъпка, от която могат да се възползват при покупка на място на ст. "Българска армия".

Снимка: CSKA.BG

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


4
0 rate up comment rate down comment 2
Ганди64
преди 3 години
Той Дриша се надява като повтори една лъжа 1000 пъти да стане истина ...може би ама не Сигнализирай за неуместен коментар
3
1 rate up comment rate down comment 2
Ганди64
преди 3 години
Ловеч в Европа и цска в България ти да видиш Сигнализирай за неуместен коментар
2
1 rate up comment rate down comment 2
Ттт
преди 3 години
31 титли друг път... Хващайте влака за Ловеч Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 3
анонимен
преди 3 години
Къде е държавата най-накрая да принуди ЦСКА-София да поеме дълговете на фалиралото ЦСКА? Значи ти или си едно и също лице или не си. Не може хем "ама ние сме други и не дължим нищо" и хем "имаме 31 титли". Това е гавра с държавата. Нека има правосъдие и справедливост. Или да платят или да не парадират с титлите на фалирал клуб който вече не съществува. Сигнализирай за неуместен коментар