Слаб ЦСКА се спаси от най-срамната загуба в историята си

"Червените" се измъчиха за обрат с 2:1 над малтийския "Сиренс"

27.08.2020 | 22:05 Редактор: Тодор Петров
Слаб ЦСКА се спаси от най-срамната загуба в историята си

ЦСКА бе на крачка от най-големия срам в своята 72-годишна история! "Армейците" изоставаха с 0:1 на стадион "Българска армията" от абсолютния дебютант в евротурнирите - "Сиренс" от Малта.

Шокиращо дори за самите тях, малтийците поведоха след почивката, като по-рано пропуснаха и дузпа. Само добрата изява на Густаво Бусато спаси ЦСКА при 11-метровия наказателен удар. Все пак Да Силва даде преднина на гостите с далечен удар и рикошет в играч на "червените".

С гол на появилия се като смяна Ахмед Ахмедов 15 мин преди края на редовното време ЦСКА успя да изравни резултата, а попадение на Али Соу в 92-та минута класира "червените" в следващия предварителен кръг на Лига Европа.

"Армейците" изиграха изключително слаб мач срещу крайно непретенциозния си съперник. Али Соу се отчете с традиционните си пропуски, а новите попълнения с нищо не показаха, че имат потенциал да вдигнат нивото на отбора. Единствено привлеченият преди седмица Георги Йомов показа желание за игра и асистира за победния гол на Соу.

"Искам да се извиня  от името на целия отбор за това, което показахме днес. Недопустимо е футболистите на ЦСКА да играят по този начин", заяви след  мача изключително разочарованият треньор на ЦСКА - Стамен Белчев.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК