"Барса", "Реал" и "Милан" изненадаха с екипите си за новия сезон

Италианският гранд предизвика фурор сред своите фенове

31.07.2020 | 14:57 Редактор: Тодор Петров

"Барселона", "Реал" (Мадрид) и "Милан" официално представиха и екипировките си за новата кампания. Италианският гранд отчете ръст на продажбите в сравнение с този период миналата година.

В средата на месеца "Барселона" представи официалните си екипи за сезон 2020/2021 години. Сега обаче каталунците изненадаха привържениците си и с гостуващата си екипировка. Резервната фланелка на гранда е изчистена в черен цвят, като изключения правят само емблемата, надписите на спонсорите и златните кантове около врата и ръкавите. 

От лагера на "Реал" също показаха новите си екипи за сезона. Титулярната фланелка е бяла с розови кантове от двете страни. Резервната фланелка е в розов цвят, а кантовете отстрани са тъмносини. 

"Новата екипировка на "Милан" предизвика истинска еуфория в Италия. Феновете на "росонерите" атакуваха магазините, за да се сдобият с екипа. Изчисленията показват, че преди една година тимът от Милано е продал за три седмици след пускането на екипите на пазара същия брой фланелки, колкото са изкупени сега за два дни. 

Вижте повече по темата във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК