Oфициално: Избраха Наско Сираков за президент на "Левски"

За зам.-председател на Съвета на клуба е излъчен Петър Ганев

24.07.2020 | 20:38 Редактор: Ивет Арабова

Наско Сираков е избран за за председател на Надзорния съвет и президент на "Левски". Това стана ясно след първото заседание на Съвета на клуба. За заместник-председател пък е избран Петър Ганев. През следващата седмица ще бъде определен и Управителен съвет на "сините". На този фон "Левски" представи първо ново попълнение. В редиците на клуба се завърна Орлин Старокин. Контрактът на бранителя е за една година.

Вижте и цялото съобщение, публикувано на официалния сайт на "сините":

На 23 юли, четвъртък, се проведе първото заседание на новоизбрания Надзорен съвет на "ПФК Левски“ АД в състав: Наско Сираков, Константин Папазов и Петър Ганев. На заседанието бяха обсъдени първите и най-спешни мерки за оздравяване на любимия клуб и бяха взети следните решения:

- За председател на Надзорния съвет и президент на "ПФК Левски“ бе избран Наско Сираков. Заместник-председател на НС е Петър Ганев. През следващата седмица ще бъде избран и Управителен съвет на дружеството.

- Беше взето решение за активна медийна политика, като с провеждането ѝ ще бъде натоварен изпълнителният директор, който да информира левскарската общност за официалните новини от клуба.

Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК