Последно дерби ЦСКА - "Левски": 100 камери следят за сблъсъци в секторите

За първи път ще се използва новата система за видеонаблюдение на трибуните

20.06.2020 | 15:20 Редактор: Наталия Тотева
Последно дерби ЦСКА -

По-малко от час до третото и последно дерби между ЦСКА и "Левски" за този сезон. То поставя началото на и първата шестица от  плейофите в шампионата.

Заради срещата движението в центъра на София вече е променено. На Националния стадион "Васил Левски" ще бъдат допуснати около 18 000 души или 50% от капацитета на съоръжението. 

Мерките заради коронавируса ще бъдат спазени. Зрителите ще сядат през седалка, а за правилата ще следят стюардите. Засилено е полицейското присъствие, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

Органите на реда следят следят да не бъдат внасяни забранени предмети, както и да не влизат лица в нетрезво състояние. За първи път ще се използва новата система за видеонаблюдение на трибуните. Монтирани са 100 нови камери, които ще следят за сблъсъци в отделните сектори.

Няма да се допускат и лица със забрана за посещение на футболни срещи. Броят им е общо 68. Битката между двата тима е за второ място в класирането и участие в евротирните.

В момента "червените" са на трета позиция, като имат еднакъв брой точки с втория "Локомотив" (Пловдив). "Левски" има с точка по-малко.

Рефер на мача ще е Георги Кабаков, който ще ръководи дерби за шести път в кариерата си. Срещата между ЦСКА и "Левски" е от 16:15 ч.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК