Лидерът на Сектор Г: Обединение на ЦСКА с 1948 не може и няма да има

Част от тарторите на агитката се срещнаха с Цветомир Найденов, а след това и с Гриша Ганчев

27.05.2020 | 19:31 Редактор: Искра Ангелова

Обединение между ЦСКА и ЦСКА 1948 не може да има. Това заяви един от лидерите на агитката на "червените" - Иван Велчев, след срещата си с Гриша Ганчев днес по обед.

ЦСКА срещу ЦСКА 1948. Това звучеше някак невъзможно, но ето че скоро се очаква именно този надпис да светне на таблото по време на мача между двата "червени" отбора, след като вторият официално влезе в елитното ни футболно първенство. 

Историята започна така – вчера част от тарторите на агитката на ЦСКА се срещнаха с Цветомир Найденов, чиято фирма е основен спонсор на ЦСКА 1948. По време на разговора феновете са предложили на Найденов да пренасочи финансовата си подкрепа към отбора от стадион "Българска армия".

Днес обаче привържениците заявиха, че прекратяват всякакви разговори с Найденов, като позицията ми бе оповестена от лидера на Сектор "Г" Иван Велчев – Кюстендилеца.

"Нашата идея е да се закрие отборът с числата, който за нас е тумор, и той да бъде поканен при нас като спонсор или акционер. Това е въпрос на договорка между господин Найденов и господин Ганчев. Виждаме, че от днешните изяви на господин Найденов това е невъзможно. Отчитаме тази среща като грешка ", Велчев.

По думите му собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е бил запознат за срещата с Найденов.

Вижте повече в репортажа на Ваня Симонска.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК