Efbet не дава шансове на "Айнтрахт" срещу "Байерн" (Мюнхен)

"Байерн" (Мюнхен) ще бъде амбициран да разгроми своя опонент

22.05.2020 | 15:15 Редактор: Тодор Петров
Efbet не дава шансове на

Немската Бундеслига се завърна в средата на този месец, а футболните двубои от Германия продължават и този уикенд. В един от най-интересните мачове в събота, Байерн Мюнхен приема Айнтрахт Франкфурт като срещата е с начален час 19:30. Родният букмейкър Efbet не дава никакви шансове на гостите за успех в срещата от 27-ия кръг на Бундеслигата, след като коефициентът за краен изход 2 е 16.25. Равенството в двубоя е оценено на 9.00, а за победа на Байерн може да се залага на 1.18 коеф, което подсказва, че баварците са големите фаворити за трите точки.

Воденият от Ханзи Флик отбор започна по шампионски след дългата пауза от над 2 месеца поради пандемията от коронавирус. Миналата неделя Байерн се наложи с 2:0 над Унион Берлин като гост. По един гол за успеха на шампионите отбелязаха Роберт Левандовски и Бенжамен Павар в двете полувремена. Ханзи Флик заложи на всичко най-добро от първата минута. На вратата бе Мануел Нойер, а пред него действаха Жером Боатенг, Давид Алаба, Алфонсо Дейвис и Бенжамен Павар. В средата на терена в схемата 4-2-3-1 започнаха Джошиа Кимих, Тиаго, Томас Мюлер, Серж Гнабри и Леон Горецка, а на върха на атаката бе Левандовски. Полският национал бе точен в 40-ата минута от дузпа, за да постави Байерн на пътя на победата. Чак в 80-ат минута на двубоя в Берлин, баварците подсигуриха трите точки с гол на бранителя Павар. 

Така Байерн Мюнхен записа 18-ата си победа от началото на сезона, като има 58 точки в актива си - 4 повече от втория Борусия Дортмунд. Баварците са отборът с най-силното нападение в Бундеслигата като са вкарали 75 гола. Те имат и най-добрата отбрана с 26 допуснати гола, така че логично заемат първото място в класирането. Очакванията са в събота вечер тимът на Ханзи Флик да запише още един успех. В Ефбет коефициентът за краен изход 1 е много нисък, така че може да потърсите други опции за срещата като успех за Байерн с хендикап или баварците да водят на почивката. Байерн спечели с два или повече гола четири от последните си шест домакински срещи в Бундеслигта. За този период те разбиха Вердер с 6:1, Шалке с 5:0 и записаха победи с 2:0 срещу Волфсбург и Аугсбург, 3:2 над Падерборн и 0:0 срещу РБ Лайпциг.

Тимът на Айнтрахт Франкфурт ще пристигне с ниско самочувствие в Мюнхен. Гостите допуснаха поражение с 1:3 от Борусия Мьонхенгладбах при подновяването на сезона. Воденият от Ади Хютер отбор регистрира тето поредно поражение, като преди паузата поради коронавируса бе надигран с 3:0 от Базел и с 4:0 от Байер Леверкузен. Айнтрахт Франкфурт не успя да повтори силното си представяне от миналия сезон, когато завърши в първата половина на класирането. В момента "орлите" са на 13-ото място в таблицата с актив от 28 точки. Те имат шансове за място в топ 8, но само при силна серия до края на сезона. Очакванията обаче са Айнтрахт да загуби още един мач в Бундеслигата този уикенд. Тимът от Франкфурт се изправя срещу шампиона и лидер във временното класиране, като нормално да бъде аутсайдер предвид слабите си резултати на чужд терен този сезон.

Айнтрахт допусна 8 гола в последните си две гостувания като бе разбит с 0:4 от Байер Леверкузен и Борусия Дортмунд. В събота те гостуват на още по-силен отбор и ще се надяват да не загубят с подобен резултат. Но Байерн Мюнхен ще бъде амбициран да разгроми своя опонент. Баварците имат да си връщат за тежката загуба с 1:5 на „Комерцбанк Арена“ през първия полусезон.  Тогава Айнтрахт разби шампионите, като Костич, Соу, Ейбрахам, Хинтерегер и Пасиенсия вкараха по едно попадение за "орлите", а Левандовски бе точен за Байерн. Със сигурност тимът на Ханзи Флик ще иска да вземе реванш и е доста вероятно да спечели с голяма разлика в съботната вечер.

Харесайте страница ни във Facebook ТУК