Мениджърът на Джошуа готви специални ефекти за битката му с Кобрата

Срещата е предвидена за 4 юли в Манчестър, пред празни трибуни

10.05.2020 | 20:30 Редактор: Александра Иванова

Мениджърът на световния шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа - Еди Хърн, е готов да организира сблъсъка с Кубрат Пулев дори и пред празни трибуни. 

Кобрата трябва да се изправи срещу британеца за три от поясите. Има три варианта за двубоя. Ако двубоят остане в Англия, със сигурност ще бъде без публика. Опции са още Саудитска Арабия и Хърватия. Според Хърн събитието може да се проведе на стадиона на "Тотнъм", а той е готов да го превърне в "нещо наистина невиждано до момента". При положение, че гала вечерта е без публика, то ят

"Готов съм на всичко. Да пресъздадем на живо спорт по невиждана досега система и да се говори с години за това събитие. Трябва да предвидим, че и за напред ще има катастрофи, които ще ни спират от прекия контакт. За това трябва да сме иновативни", категоричен бе той.

Той ще опита да дебютира с иновации още за двубоя между Александър Поветкин и Дилиън Уайт. Срещата е предвидена за 4 юли в Манчестър, пред празни трибуни и, ако мине по план, то следващото голяма събитие ще бъде битката между Кобрата и Джошуа. 

Вижте повече във видеото.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК