Футболист на "Монпелие" в интензивно, със съмнения е за Ковид-19

Всички играчи от италианския "Сампдория" са излекувани от коронавирус

24.04.2020 | 14:38 Редактор: Александра Иванова

Играчът на "Монпелие" Жунио Самбиа е приет в интензивното отделение, като част от симптомите му наподобяват тези на коронавируса. 

23-годишният защитник се почувствал зле в понеделник и постъпил в болница. Вчера вечерта обаче състоянието му се влошило, което довело до преместването му в интензивното.

Потвърждение за това дали Самбиа е заразен с Ковид-19 все още няма, но според френското издание "Екип" всичките му симптоми водят към заразата. От клуба излязоха с позиция, в която се казва, че един от играчите (без да се назовава името му) е приет в болница, заради проблеми с дишането. 

На този фон от Италия долетяха добри новини. Всички футболисти и служители на "Сампдория", които са били заразени с коронавирус, вече са напълно излекувани. От клуба отказаха да потвърдят точно колко играчи и служители са заразените с Ковид-19. Първият от футболистите с положителен тест беше нападателят Маноло Габиадини.

Вижте повече във видеото

В момент като този социалната изолация се явява изключително важен фактор, който е ключов за превенцията на обществото. Bulgaria ON AIR апелира всички, които имат възможност - бъдете #ОтговорниВкъщи.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК