"Манчестър Юнайтед" ще счупи трансферния си рекорд със Санчо

Той е съгласувал всички детайли с клуба от "Олд Трафорд"

20.04.2020 | 21:35 Редактор: Искра Ангелова

Английският футболен национал Джейдън Санчо е договорил личните си условия с "Манчестър Юнайтед", съобщи "Сън".

За финализирането на привличането на играча остава от английския гранд да се разберат с "Борусия" (Дортмунд) за трансферната цена на младока.

Според информацията 20-годишният Санчо е съгласувал всички детайли с клуба от "Олд Трафорд" - срок на контракта, заплата, бонуси и огромна клуаза за откупуване, съобщава БНР.

"Юнайтед", обаче, ще трябва да заплати рекордна за британски клуб сума, ако иска да привлече футболиста, като "Борусия" (Дортмунд) оценява Санчо на 130 милиона евро, пък пише "Билд" по темата.

"Още преди пандемията от коронавирус заявихме, че искаме Джейдън да остане при нас. Естествено при всички случаи ще се съобразим и с желанието на играча. Трябва, обаче, да предупредя всички богати клубове, че въпреки кризата в момента, не трябва да си мислят, че ние ще правим някакви отстъпки на трансферния пазар. Няма да продаваме нито един наш футболист под определената му цена", заяви президентът на германския клуб Ханс-Йоахим Вацке.

Санчо, който има договор с "Борусия" до лятото на 2022 година, записа 17 гола и 19 асистенции в 35 мача през този сезон.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК