Белчев отново в ЦСКА, сменя Милош Крушчич?

Вече бившият треньор на "Арда" е получил предложение да се завърне на Армията

18.04.2020 | 11:55 Редактор: Тодор Петров
Белчев отново в ЦСКА, сменя Милош Крушчич?

Стамен Белчев е най-вероятният следващ треньор на ЦСКА. Специалистът е получил покана отново да работи на "Българска армия". Идеята е той да замени сръбския наставник Милош Крушчич от лятото.

Белчев се раздели с "Арда" в началото на тази седмица по свое желание. Кърджалийци решиха да освободят по-голямата част от чужденците и да свият бюджета, което се различаваше сериозно от първоначално анонсирания амбициозен проект. В крайна сметка Белчев е предпочел да напусне и двете страни се разделиха по взаимно съгласие.

Часове след раздялата с Арда името на Стамен Белчев беше спрегнато за завръщане в ЦСКА. Това е пореден опит на клуба да ангажира отново Белчев - трети за последната близо година. През миналото лято Белчев пътува до София за среща с шефовете, но отказа предложението. Основната причина бе, че трябва да работи под шапката на Люпко Петрович. Вече в хода на първенството след оставката на сърбина "армейците" поканиха за втори път Стамен, но той отоново не прие и предпочете да продължи работата си в Кърджали. 

След като напусна "Арда" хасковлията заяви, че се надява вратата към ЦСКА да не е затворена за него и ако получи ново предложение, този път ще обмисли по-сериозно да го приеме, пише Gol.bg.

Снимка: Lap.bg

 Харесайте страницата ни във Facebook ТУК