fallback

Ако Кубрат победи Джошуа, излиза срещу Фюри за всички титли

Циганският крал ще се бие с Уайлдър през юли

04.03.2020 | 23:05 Автор: Искра Ангелова

Победителят от мача на Кубрат Пулев и Антъни Джошуа най-вероятно ще се изправи срещу Тайсън Фюри за обединителен мач за всички пояси през ноември. Това обяви мениджърът на Кобрата и Краля на циганите - Боб Аръм. 

88-годишният американец смята, че сблъсък за определянето на абсолютния световен шампион може да се състои до края на 2020-а. 

Той е уверен, че Фюри ще вземе и третия мач с Дионтей Уайлдър, който се очаква да се проведе на 18 юли, и така ще защити пояса на WBC.

"Фюри ще се бие с Уайлдър през юли. След това може да срещне Антъни Джошуа или Кубрат Пулев през ноември. През следващия февруари вече ще направи и задължителна защита на WBC срещу Дилиън Уайт. Това е добър план, но има много условности", анализира ситуацията Аръм, информира "Фокус".

Една от пречките би могла да бъде клауза за реванш между Джошуа и Кобрата. Ако българинът поднесе изненадата и спечели, то по договор трябва да се проведе ответен мач и така битка с Фюри или Уайлдър тази година за абсолютната световна титла няма да има.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Спорт
fallback