Богдан Шумаров се завръща на зрелищната арена на SENSHI 5

Двубоят с участието на кикбоксьора ще се проведе на 22 февруари във Варна

16.01.2020 | 16:00 Редактор: Ивет Арабова

Богдан Шумаров се завръща на ринга на бойното зрелище SENSHI 5. След като беше поразен от контузия и не успя да се включи в предишното издание на галата, на 22 февруари кикбоксьорът ще се бори за трета титла от бойната верига, като ще атакува  нова за него категория до 75 кг.
 
Шумаров е един от най-талантливите и млади бойци в България. Едва на 23 години, той вече е европейски шампион по кикбокс в стил К-1 за професионалисти на WAKO PRO и световен вицешампион. Бил е и световен и балкански шампион по кикбокс К-1 сред юношите. 

Професионалният ринг на SENSHI до момента е донесъл 2 победи на Шумаров. Първата от тях е срещу Иван Тимков от Украйна, а при следващото си участие в бойната верига българинът разгроми Иляс Букаюа – възпитаник на легендарния Петер Артс. 

Срещу кого Шумаров ще се изправи на професионалния ринг на SENSHI този път, предстои да стане ясно съвсем скоро. 
Освен двубоя с участието на Шумаров, на 22 февруари във Варна бойната гала ще предложи още 8 зрелищни дуела с участието на едни от най-големите имена в сферата на бойните изкуства кикбокс, карате киокушин, както и в стил SENSHI по правилата на новата Професионална лига на Световния киокушин съюз, където са позволени удари в главата, с лакти, прехвърляния. 

Билетите за SENSHI 5 вече са в продажба (може да ги закупите от ТУК) и са с цени 10 и 20 лева.
 
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК