fallback

Директор в ЦСКА зове "Интер" да внимава с "Лудогорец"

На Конте и екипа му няма да им е лесно, предупреди Джарета

02.01.2020 | 21:19 Автор: Тодор Петров

Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета предупреди "Интер" да внимава в мачовете с "Лудогорец". Двата отбора са съперници на 1/16-финалите в Лига Европа. 

Първият мач ще се играе в Разград на 20 февруари, а реваншът на "Джузепе Меаца" е седмица по-късно.

"Елиминирането на "Лудогорец" е по силите на "Интер". Но Антонио Конте и екипът му трябва да са наясно, че няма да им е лесно като разходка в парка или като на пикник. Затова трябва да подходят много внимателно. Като индивидиуалности играчите са със страхотни качества. Те имат огромни възможности и затова отборът е много добър, не е за подценяване", заяви Джарета, след което коментира и съперниците на италианските отбори в Шампионска лига.

Хегемонът на Ботуша "Ювентус" ще се изправи срещу "Олимпик" (Лион), докато "Наполи" има далеч по-тежка задача – "Барселона", пише Gol.bg.

"Най-тежко ще е на "Наполи". "Ювентус", например, изтегли максимално добър жребий и през тази година трябва да направи всичко възможно, за да спечели трофея. Мисля, че е време Шампионската лига да се завърне в Италия", добави Джарета пред колегите от италианското Radio Sportiva.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страница ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Спорт
fallback