"Локомотив" (Пловдив) и "Арда" завършиха 0:0

Стивън Езе извърши грубо нарушение и получи втори жълт и червен картон

01.12.2019 | 16:10 Редактор: Ралица Братанова

"Локомотив" (Пловдив) и "Арда" завършиха 0:0 в мач от 18 кръг на efbet Лига.

Двубоят започна в не особено високо темпо, като съпериците внимаваха повече да не сгрешат. В 16 минута Стивън Езе от домакините стреля с глава, но не затрудни Иван Караджов, който хвана топката без проблем. 

Две минути по-късно вратарят на "черно-белите" Пламен Луков отрази шут на Радослав Василев. Играта продължи в неособено високо темпо, като грешните отигравания от играчите и на двата тима преобладаваха.

Три минути преди почивката Ален Ожболт излезе на удобна позиция, стреля, то топката бе избита в корнер от противниковите защитници. След изпълнението Милош Петрович овладя коженото кълбо, но го прати в аут.

Домакините започнаха по-активно второто полувреме. В 48 минута Бирсент Карагарен стреля силно, но неточно към вратата на съперника. Гостите отговориха с опасна атака пет минути по-късно, но Александър Георгиев прати топката в аут.

В 66 минути Спас Делев излезе сам срещу Мартин Луков, но вратарят на "Локомотив" парира отправения към вратата удар. 

Положението на "черно-белите" се усложни в 75 минута. Стивън Езе извърши грубо нарушение и получи втори жълт и червен картон. До края на двубоя и двата тима не показаха нищо съществено и си поделиха по една точка.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК