ЦСКА остана без треньор, Люпко не издържа на натиска

Сръбският специалист хвърли оставка след слабите резултати

02.10.2019 | 15:17 Редактор: Тодор Петров
ЦСКА остана без треньор, Люпко не издържа на натиска

Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович хвърли оставка след слабите резултати на тима от началото на сезона и натиска на феновете на отбора. Новината за раздялата със сръбския специалист бе съобщена чрез официалния сайт на клуба. В съобщението към привържениците се казва:

Армейци,

Наставникът на ЦСКА Люпко Петрович занапред няма да бъде начело на отбора. След среща със собствениците на клуба, той декларира намерението си да напусне поста, поемайки своята отговорност за представянето на тима. Въпреки опитите на ръководството да го убедят да не прибързва с решението си, сръбският специалист бе категоричен в желанието си, което в крайна сметка бе уважено. В предстоящата среща с "Витоша" (Бистрица) в събота червените ще бъдат водени от досегашните му помощници в треньорския щаб.

ЦСКА благодари на Люпко Петрович за досегашната му всеотдайна работа и му пожелава много успехи занапред!

В момента ЦСКА е четвърто място в класирането, изоставайки на 8 точки от лидера "Лудогорец", на 7 от вечния съперник "Левски" и на една от "Локомотив" (Пловдив). След загубата от "Берое" преди дни феновете на ЦСКА от сектор Г официално поискаха оставката на Петрович и тази на главния мениджър на клуба - Стойчо Стоилов.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страница ни във Facebook ТУК